Online Büchershop
Buchpräsentation BH Heyn Klagenfurt Juni 2018

Buchpräsentation im Juni 2018 des Titels "Lebensmittelpunkt Weissensee". Eine launige Einführung von Helmut Zechner (BH Heyn), eine Lesung von Textpassage von Barbara van Melle (Slow Food Wien) und lustige Bonmots der Köche Hannes Müller und Martin Nuart umrahmten diese gelungene Veranstaltung. Bild v.l.n.r.: Verleger Hubert Krenn, Barbara Van Melle, Hannes Müller, Martin Nuart Buchpräsentation BH Heyn Klagenfurt Juni 2018

Ländle Ziegenkäsebuch Präsentation

Buchpräsentation März 2018 bei "Tante Irma" in Lauterach. Ländle Ziegenkäsebuch Präsentation

Newsletter

Wir informieren Sie regemäßig über neue Produkte, Aktionen und geben wertvolle Tipps & Tricks.

The Austrian Café

Austria's best desserts and pastries
Produktbild "The Austrian Café"

The Austrian Café
Favourite Desserts and Pastries

Hardcover 16,5 x 19 cm
96 Seiten
ISBN 978-3-99005-147-4
Preis: 10,00 Euro

 

 

 

Austria is a land of sweet delights, with an almost unique variety of cakes, pastries and desserts. Over the centuries, traditional baking in Austria has been influenced not only by Bohemian, Hungarian and Italian cuisine, but also by regional rural cooking, and these baking traditions are maintained to this day both in the cafes and cake shops, and also in Austrian homes.

Austrian baking is famous around the world for its delicious gateaux and excellent pastries, turning sweet dreams into a reality.

In this book you will find the most well-known recipes from Austria´s traditional bakeries:

Esterhazy and Cardinal Slices

Sacher Torte and Malakoff Gateau

Kaiserschmarren and Doughnuts

Salzburger Nockerln and Viennese Apricots

The Austrian Café
Preis: € 10,00 / Stück
Produktinformationen:
Kochen:
Österreichische Küche
Backen & Desserts
Prospekte:
Lust auf Genuss
ISBN:
9783990051474

Noch keine Bewertung verfügbar.